Dejtingbarometern 2022: Ovantade anledningen till att vi kysser villig dejten

Dejtingbarometern 2022: Ovantade anledningen till att vi kysser villig dejten

Starten av det populara dejtingprogrammet age redan bjudit gallande massor kanslor: samt en mang kyssar. Den ett kyssen ar nagon milstolpe inom manga relationer sam nog extra nodvandig nar tiden ar sa knapp Amerikansk flickor Г¤r vackra. Nago pur examination fran tavling visar a andra sida att svenskar stundom kysser manniskor bruten andra anledningar ann att dom rentav ar intresserade.

Undersokningen age genomforts it Kantar Public pa forordnande it tavling

Dejtingprogrammet dar ett tjej dejtar atskilliga killar ino Grekland har bjudit tittarna villi bade gastkramnin sam romantik nar atskilliga kyssar delades ut nedanfor do forsta avsnitten. Saken dar forsta kyssen befinner si vanligtvis e sarskil stund sam saso ofta forknippas tillsamman attraktion sam engagemang.

Fick ni ett finfin magkansla sam vill hava mer?

Matchs besiktning ”Dejtingbarometern 2022”* visar a andra sida att ungefar nago it tio svenska sprake singlar (7 ande) kysst nago person for att do tyckt otrohet forsavit sin dejt eller kant skuld, till exempe om personen berattat forsavit ett anstrangande foreteelse eller betalat sta bjudning eller drinkar. Darjamte uppger dubbelt odl manga kvinn (11 procent) annu karla (5 ande) att do kysst en it denna orsak.

– Att pussa nagon stav ett gangen age skild kanslomassig signifikans forut olika personer. Somliga tar lattare villig det annu andra. Dejting utspelar ifall att finnas vetgirig pa varandra och forsavitt att tordas, skada du bord aldrig beror dej skyldig att pussa nagon pa grund av medlidande eller tacksamhet: det befinner sig fullstandigt mankemang bevekelsegrund. N amna pussa en for att ni genuint vill och ar attraherad, alternativt i alla fall vill studera forsavit dragnin finns, samt aldrig skapa det under pafrestning, uppge Jacqueline Joo, dejtingexpert gallande Match.

Jacqueline avser att nagon genuin pus inneha ett centralt syfte; att snabbt demaskera var dejtingrelationen kan finnas villi rut.: nagon forsta kyss skanker en bra antydan pa forsavitt det ar nagot saso befinner sig vart att riskera villig eller ick. Alternativ kandes det framfo sasom att du vart osynkade och ej ett sa bra tavlin som du hade hoppats villig? Svaret finns inom kyssen, fortsatter Jacqueline Joo.

  1. Det kanns riktig. Forsavit din spontana fornimmelse befinner si att n absolut skulle vilja pussa din dejt for att undersok saken dar dragnin n kanner ar dina emotioner villig sann position. Kanner du istallet att det handlar om att det forvantas att ni skall kyssas borde n vanta. Det befinner sig hela tiden okej att saga nej alternativ ga tillbak uta.
  2. Du vill narma de din dejt. Mestadels tillat vi ej nago gjord avsikt som uppge ”nu vill sjalv kyssas”, istallet marker du att n minskar avstandet till din dejt samt tillats nago antydan av att n vill besta tatt. Utprova forsavit din dejt befinner sig pa likadan vaglangd via ringa fysiska gester. Lagg en nave villig dejtens arm, melod era spir rora vid varandra mirake bordet alternativt fason dej narmre ino soffan sam se vilken genmal du tillat.
  3. Intrada sta dodsstoten. Befinner sig responsen bra kan n spela -tekniken. Du skapar ogonkontakt samt lutar de varsamt fram inte me att knalla alltsammans vagen. Pausa sam lat din dejt gripa sista initiativet. Du promenera saledes in med 90% sam din dejt far sta stav de resterande 10%. Forsavit hen ick tar det sista steget alternativt vander dan bollen var hen ick lika sugen som ni. Det befinner sig fullstandigt ok, sam noll vare sig du alternativt dejten bor skammas forut. Ifall du astadkomme det at en forsmadlig manick, blir stamningen ororlig. Fortsatt istallet samtalet som vanligt och beskada ifall din dejt kanske tar ett initiativ samman nasta tidpunkt.

Den bygger pa 1000 intervjuer tillsammans svenska sprake singlar, 20–50 ar. Datainsamlingen genomfordes inom den slumpmassigt rekryterade Sifopanelen mellan 17 –.

Ifall tavling darefter lansering 1995, ar tavlin en fran Sveriges styrand dejtingtjanster samt erbjuder e brett sortimen it funktioner och tjanster. Genom Matchs app, direk- sam ljudfunktioner och singelevent, har singlar tillfalle att traffa likasinnade for att initiera nago oforfalskad karlekshistoria. Via ett sammansattning fran teknisk nytankand, effektivitet samt support (via LiveCoaching-moten) samt kundtjanst, erbjuder tavling evig nya service for att alstra karleksrelationer. Tavlin drivs it Meetic sam dess systerbolag ino Europa, sasom befinner sig en fraktio Tavlan Group. Tavlin Group ar nagon ledande leverantor itu digital teknologi utformad darfor att bista manniskor att alstra meningsfulla relationer. Forut mer fakta, pahalsning se.match.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *