Ocksa att ingen slapar ivag e farligt kreatu mo en dejt

Ocksa att ingen slapar ivag e farligt kreatu mo en dejt

Appar, datingsajter och blind dates – mojligheterna att mota en hittills frammande men potentiellt futuristisk livspartner befinner si stora. Skad likva sager det icke klick. Nyheter24 s Malin Nilsson provade fart dating i Stockholm som Г¤r den vackraste flickan i estland.

Filmregissoren Ruben Ostlund pratade e passag i ett podcast forsavit apors harmande upptradand. Han menade att darfor manniskan befinner sig en flockdjur upprepa tillika vi varandra. Igenom att ej skonja sig a flocken kan vi lattare gomma oss, och villig sa satt undvika att bliv offer – forsavit det odla vore att bliv nagons bjudning eller endast hamna utanfor e socialt forum.

Det later logiskt. Manniskan forsoker alltid inlara sig att ej dala forut grupptryck, ganska just darfor at det tillhor var natur. Likva ser vi grupptryck overallt. Andock det befinner sig sallan mi ager sett manniskor aterg andra odla mycket saso nar sjalv varenda kungen fart dating. Ar det var natur alternativ singelns desperata vilja att hitta nago jamlike?

Likt flertal andra hade sjalv enkom sett fart dating ino amerikanska tv-serier. Sjalv skulle forstora om jag sa att sjalv nagonsin har varit hagad itu det, skada vetgiri – definitiv.

Kopierade, harmade, som ett spegel

Odla less saso mi ar utav grimas personlig arrogans (las pass andock skriver sallan) som kommer tillsammans dejtingappar bestamde mig ja for att iaktt andra dejtingmetoder. Tvart hade mig bokat in ja pa tre timmars speed dating.

Spektaklet tog lage i nago hotellobby i centrala Stockholm. Darborta flockades e tiotal singlar i 25-35 ars aldern. Sjalv hade noll forvantningar skad nagon fullstandig andel fordomar, mest kring vilka sasom minsann gick darat. Jag fantiserade forsavit desperata kvinn i Sex knipa the city-anda som vill lokalisera «den korrigera» sam bli gravid i e ar, och forsavitt karla som kanske aldrig ens har fatt chansen att patraffa saken da korrigera.

Medan vi kvinns fick sitta ner vart det karla sasom roterade. Ligga avslappnad och cool inom nago soffa borjade mig notera ett typexempel hos va person som kom darfor att dejta jag. Alltsa att do satte sig ackurat som mig.

4 minuter for nago «dejt» ar ratt foto epok. Fordelarna befinner si att herre tillat ett faktiskt intryck bruten personen istallet forut en platt alternativ overdrivet poserad bild.

Nackdelen befinner sig att samtalet utspelar troligtvis enkom forsavitt nagon fran er. Det ar stressigt sam man hinner inte fanga nagot inom cool samt ro samt plotsligen har herre ej hunnit.

Precis saso en apa

Och det befinner si nar hane endast pratat forsavit sig allena kar kanner sig blast, skada forhoppningsvis kanner saken da andra likadant nar han snackat.

«Hanger du har vanligtvis eller?» befinner si rentav en enastaende oppningsreplik nar det kommer mo speeddejting. Att sasom forsta avseende forvisa ur sig «jag age varit aktenskapsbunden x ar, genast atskild darpa x ar retur samt har tre barnunge men dom mote mi inte» befinner si ick en identiska duktig introduktion.

ar nog en aning forbattring nar herre ick har speed-dejtingens «ramar» kring sig. Tolka jag ratt, det promenerar att klicka tillsammans nagon, skad det nog inte befinner sig odla konstigt inom ett lokal darborta allihopa ar spanande singlar sam feromonerna formodligen flodar?

Hur kan hane tro p gallande att kar sannerligen ager klickat tillsammans e som genast staller fragor om hurda ens drompartner ser ut eller sager saker som att «vara baby skulle ju lite vackra anla»? Tanken slog jag att det darborta klicket latt kan vara flackfri fortvivla, typ en bedraglig flort.

Glom inte att ladda ner var app for att lite alkoholpaverkad uppsikt gallande de senaste nyheterna. Finns villi Google Play och App Store.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *